GU MÄLARSLAGEN

Woho!
Nu är Grön Ungdom Strängnäs en del av Region Mälarslagen som hade uppstartsläger i Uppsala 26/3-28/3!
Det blev alltså Mälarslagen, och vi hade otaliga diskussioner kring namnet. Orsaken är logisk, regionen innefattar större delen av Mälardalen och Bergslagen, därav namnet.  Lägret hölls på Vox Publicum i Uppsala och var mycket givande och rolig helg med långa möten och earth hour inräknat! Vi ser fram emot ett nära arbete med regionen.

Styrelsen har vi låtit utbytas mot "Ansvarsgruppen" som består än så länge av:

Jonas Hamberg
Carolina Moretti
Jessica Persson
Linnea Risinger
Carl-Vincent Reimers
Paula Holst

det är ännu inte fastställt men mycket kommer beslutas på premiärmötet som ansvarsgruppen kommer ha snart!
Som ni ser har Grön Ungdom Strängnäs tre platser i ansvarsguppen och detta är vi glada för!

Här kommer bilder från helgen:

  

     

Tack alla gröna!

Vill påminna om film/diskussionskväll på osndag, 31/3 Kommunhuset, Glunten, 18.30. Fundera gärna över något ämne du skulle vilja diskutera!
Vi ses, Peace


Kampanjdag

Hej!

Förra onsdagen var det kampanjdag på europaskolan i Strängnäs för samtliga partiers ungdomsförbund. Självklart var även Grön Ungdom på plats och vi var mycket tacksamma för alla de fina sakerna vi fått för att kampanja med. Det blev också en häftig debatt i slutet av dagen.

Såhär såg det ut:





kampanjdag

diggar vår insats starkt!

Måste också passa på att tacka Christian Valtersson, ledamot av Grön Ungdoms förbundsstyrelse, som hjälpte oss i kampanjen och ställde upp som debattör för GU. En lyckad dag med värvade medlemmar! Tack medverkande.

Nu riktar vi oss framåt mot helgen då region mitt kommer att ha sitt uppstartsmöte i Uppsala, 26-28 mars. Vänligen anmäl dig via [email protected] så fort som möjligt.
Vi ses på fredag!


Gröna Strängnäs, SE HIT!

 

Hej på er!

Det har varit dåligt med uppdatering på senaste tiden. Vi ber om ursäkt.

Mycket pågår såhär under vårveckorna, bla har vi haft vårt årsmöte i Miljöpartiet Strängnäs. Vad som beslutades där kan ni läsa i protokollet. Det var ett givande möte med stora förändringar! Det blir ett nytt och fräscht MP 2010.

 

Imorgon, onsdagen den 17/3 är det dags för kampanjdag på Europaskolan. Kom dit och hjälp oss värva nya medlemmar till vårt fina parti och GU! 13.00 i Djäknehallen, där det också senare kommer att pågå en debatt där alla är välkomna att delta, den sker omkring 16.30. Det kommer att vara i huvudsak vi (GU), MUF och SSU som deltar under kampanjdagen. Ta gärna kontakt med mig, ([email protected]) eller Carl-Vincent Reimers om du har några frågor, välkomna!

Vill också påminna er om vårt kommande medlemsmöte hos Isaac Nelson på torsdag (18/3) kl 17.00. See you there!

 

Bara för att det är exakt 70 år sedan som Selma Lagerlöf, första kvinnan att få Nobelpriset i litteratur, avled på Mårbacka, slänger jag in en 20-kronorssedel till minne av henne:

20 kronors sedel

 

Peace!

 

 


RSS 2.0