MP:s Kongress !


Hej alla sköna Gröna!

Nu i under kristihimmelsfärdshelgen som vi har framför oss äger Miljöpartiets årliga kongress rum i Uppsala under dagarna 14-16 maj. 

Kongressen är Miljöpartiet de grönas högsta beslutande organ. Till kongressen kommer ombud, ersättare, observatörer och riksförtroendevalda. Från Strängnäs bidrar vi med bl.a Mattias Askerstedt som ombud och Carl-Vincent Reimers från Grön Ungdom som observatör.

På kongressen beslutas om vilken politik partiet ska föra och vi väljer språkrör, partisekreterare, partistyrelse och andra som ska arbeta inom riksorganen. Vi har en händelserik och rolig helg att se fram emot!

Kongressansvarig är Teresia Ställborn och om du har frågor angående helgen kan du ta kontakt med henne via [email protected], tyvärr är det dock försent nu att anmäla, men kanske har du en aktuell fråga?

Vi andra i Grön Ungdom Strängnäs som är med i styrelsen för GU Mälarslagen, ska nu på torsdag den 13:e maj åka till Uppsala för att vara med på vårt första styrelsemöte med regionen vi tillhör. Om du har frågor eller åsikter du vill att vi ska ta med oss till mötet, vänligen kommentera nedan eller kontaka mig (webbadministratör & GU Mälarslagen ledamot) på [email protected]. Det går också bra att skicka melj till Carl-Vincent Reimers, [email protected]

Hoppas helgen blir en härlig vårfläkt för oss alla! SES



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0